Valitsin Pääsiäismatkalle hyvin tutun ja mielenkiintoisen Tshekin. Näissä olosuhteissa matkustaminen pitäisi olla turvallista, mielummin EU:n sisäpuolella, koska EU:lla on tehdyt keskeiset matkustussäännöt; myös lentojen valikoima on supistunut rajusti ja hyviä vaihtoehtoja ei ole kovin paljon; matkalle voi ilmoittautua alustavasti varausmaksua maksamatta. Helmikuun alussa kartoitan tilannetta ja jos kaikki näyttää hyvältä, kysyn vielä kerran lähtijoiltä vahvistuksen ja kerään 150 eur varausmaksun. Loppumaksun kerään noin kuukausi ennen lähtöä.

8 päivän matka, hinta: 520 eur  + lennot, jolloin koko matkapaketin hinta 830 €/hlö 2 hengen huoneessa.  Ilmoittautuminen 10.02.22 mennessä!

Matkan hinta sisältää: 1+2 yötä Prahan hotellissa, 4 yötä Doksyn hotellissa aamupalalla 2hh, kaikki kuljetukset ohjelman mukaisesti, osanottomaksu Prague Easter kisoihin, vaellus, suunnistusharjoitukset.  Matkanjohtajan palvelut. 

Matkaohjelma koostuu kolmepäiväisistä perinteikkäistä kansainvälisistä kisoista Tshekin houkuttelevalla hiekkakivialueella, kahdesta suunnistusharjoituksesta ja vaelluspäivästä. Majoitus pienessä Doksyn kaupungissa, jossa juostiin tämän vuoden MM-Sprinttiviesti, 90 km Prahasta pohjoiseen. Vaelluspäivänä käydään hiekkakivialueella Tsekin ja Saksan rajalla (60 km Doksysta pohjoiseen). Lämpötila Doksyssa huhtikuun loppupuolella keskimäärin +15 +20 astetta.

Lennot 

Finnair, Ryhmävaraus, 310 eur/hlö, 30 paikkaa, (hinta sisältää ruumaan menevän matkalaukun. 10.2. perun ylimääräiset paikat). Edullisemman lennon voitte varata suoraan Finnairin sivuilta. 8 kg käsimatkalaukulla lennon saa 220 eur/hlö (18.11.21). Silloin lento pitää maksaa heti ja sitä ei voi peruttaa myöhemmin (siirto onnistuu).

12.4. 9.40 - 10.50 Helsinki - Praha

19.4. 11.35 - 14.45 Praha - Helsinki

 

Matkan ohjelma

  • Ti 12.4. Lento Helsinki- Praha. Majoituminen Prahan hotellissa. Sprinttiharjoitus Prahassa. 
  • Ke 13.4. Vaellus ja ajo Doksyyn (90 km Prahasta).
  • To 14.4. suunnistusharjoitus +käynti Bezdez Linnalla.
  • Pe 15.4. "Prague Easter", ensimmäinen kilpailupäivä.
  • La 16.4. "Prague Easter", toinen kilpailupäivä.
  • Su 17.4. "Prague Easter", kolmas kilpailupäivä. Ajo Prahaan.
  • Ma 18.4. Kiertoajelu/kävely aamupäivällä. 
  • Ti  19.4. Lento Praha-Helsinki. 

 

Suunnistuskartat ja radat "Praugue Easter" kisoista

  

 

Vaelluspäivä

 tiedot ovat tulossa 

Kilpailukutsu englannin kielellä

 

Kuljetukset

Kuljetukset järjestetään vuokra-autoilla. HUOM! Vuokra-auton omavastuunpoisto ja bensakulut eivät sisälly matkan hintaan! Jokainen autokunta päättää omavastuunpoistosta. Se maksaa n. 20 eur/vuorokausi. Bensakulut ja tiemaksut myös jaetaan autokunnan kesken.

 

Hotellit

12.-13.4.&17.-19.4. Ibis Praha Old Town Hotel***

13.-17.4. Grand Doksy Hotelli: www.granddoksy.cz

 

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com