Hyvää Uutta Vuotta 2013 kaikille! Kolme talven matkaa meni hyvin kaupaksi. Kaksi niistä suuntautuu etelään: Portugaliin (Idanha-a-Nova) ja Turkkiin (Antalya) ja yksi talvimatka Latviaan (Madona). Perinteisen Portugal Orienteering Meeting (POM) matkalle on lähdossa 55 henkilöä. Portugali on aina ollut hyvä maa suunnistusystävälle: ei ole lunta, edulliset hinnat ja hyvät maastot. Kisat pidetään joka vuosi eri puolella maata, joten joka vuosi, kun lähtee kisoihiin voi nähdä uusia paikkoja!

Turkin etelärannikko - Antalia on tuttu suomalaisille rantalomaturisteille, mutta vielä uusi paikka suunnistajille. Antalian keskilampötila kuin Keski-Portugalissa ja noin sama kuin Etelä-Portugalissa (Algavre). Helmikuussa voi olla jo yli 20 astetta. Aktiivinen turkkilainen suunnistaja (Veysel Guler) on löytänyt hyviä maastoja Etelä-Turkista, tilannut suunnistuskarttoja sinne ja nyt alkanut järjestää suunnistuskisoja talvella. Matkahinnat eivät ole kovin kalliit, koska kisat järjestetään sesonkiajan ulkopuolella(helmikuu - maaliskuu). Vain reittilentojen liput Antaliaan Istanbulin kautta ovat puolitoista kertaa kalliimpia kuin suoralennot Lissaboniin. Antalyan O-meeting kisoihin helmikuussa on lähdössä 20 henkilön ryhmä.

Veteraanien MM- hiihtosuunnistuskisa ei ole niin suosittu tapahtuma, kuin kesän kisat, mutta sinnekin on tänä vuonna lähdössä hyvä joukko suomalaishiihtosunnistajia. Suomi kuitenkin "talvimaa" ja ainakin tänä talvena lunta on tarpeeksi joka paikassa :-) Sinne on menossa 26 henkilön ryhmä meidän kanssa ja varmaan vielä paljon enemmän omatoimisesti, koska Latviaan pääsee hyvin omallakin autolla.

 

Tammikuun aikana otetaan ilmoittautumisia jo kevään suunnistusreissuille:

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com