Helmikuun aikana ehdimme käydä suunnistamassa kolmessa eri Euroopan maassa. Ensiksi kävimme Turkin Antalyassa - tuttu paikka rantalomailijoille, mutta melkein uusi paikka suunnistusmaailmassa. Pari vuotta sitten paikallinen poliisin urheiluseura alkoi kehittää paikkaa suunnistusharrastajille. Antalyan ympärille on tehty 18 hyvälaatuista suunnistuskarttaa, mm suomalainen kartantekijä (Esa Huttunen) on tehnyt paljon töitä siellä. Antalyan uskomattoman kulttuuriset, historialliset ja arkeologiset taustat, hyvät suunnistusmaastot ja -harjoitukset, Välimeri sekä ystävälliset palvelut tekevät tästä paikasta ainutlaatuisen matkustuskohteen!

KIITOS MATKALLE OSALLISTUNEILLE!

Tästä voitte katsoa matkan kuvat ja suunnistuskartat.

Tästä voitte lukea matkakertomuksen


Matkan hinta 890 eur, 8 päivää (Adonis***** hotelli, puolihoito, harjoitukset 2 kpl, kulttuuriretki 2 kpl, suunnistuskisat 3 kpl)

Edullisempi vaihtoehto, hinta noin 720 eur, 8 päivää (Lara Hadrianus*** hotelli, puolihoito, harjoitukset 4kpl ja suunnistuskisat 3kpl)

Ilmoittautumiset 30.10 mennessä.

Luksusmatka sunnistushenkisille ihmisille ja heidän kumppaneilleen. Matkan ohjelma sisaltää suunnistuskisat ja -harjoitukset sekä retket paikallisille nähtävyyksille.

Matkan hinta sisaltää: välilaskulennot Helsinki – Antalya – Helsinki, majoitukset viiden tähden hotellissa puolihoidolla, kaikki bussikuljetukset, suunnistuskisat, suunnistusharjoitukset, retket matkan ohjelman mukaisesti ja matkanjohtajan palvelut.

Turkki on kiehtova maa, maantieteellisesti laaja ja historiallisesti rikas. Tämä matka on suunniteltu henkilöille, jotka rakastavat suunnistamista eri maastoissa ja alueilla, millä on uskomattoman kulttuuriset, historialliset ja arkeologiset taustat. Tarjolla on hyvin suunniteltuja suunnistusharjoituksia SI-leimauksella. Lämpötila on 13-21 astetta tähän aikaan vuodesta.
Paljon suunnistusta, hauskaa, hyvää ruokaa, historiaa ja kulttuuria!

Harjoitukset (esimerkki) ja kisamaastot

{rokbox}images/stories/matkat/12/antalia/suun_harj_antalya1.jpg{/rokbox} {rokbox}images/stories/matkat/12/antalia/suun_harj_antalya2.jpg{/rokbox} {rokbox}images/stories/matkat/12/antalia/suun_harj_antalya3.jpg{/rokbox}

Matkan ohjelma:

  • Su 29.01. Välilaskulento Helsinki – Istanbul – Antalya
  • Ma 30.01. Suunnistusharjoitus
  • Ti 31.01. Puolipäivän kulttuuriohjelma, paikalliset nähtävyydet (Termessos)
  • Ke 01.02. Suunnistusharjoitus
  • To 02.02. Puolipäivän kulttuuriohjelma, paikalliset nähtävyydet. (Perge- Aspendos)
  • Pe 03.02. Aamupäivällä Sprintti rantapuistossa (Beach Park)
  • Illalla Yö-suunnistus, Kaleici (Oldtown)
  • La 04.02. Keskimatka, Kursunlu, (Waterfall)
  • Su 05.02. Välilaskulento Antalya – Istanbul - Helsinki
Edullisempi vaihtoehto: Ma - To harjoituspäivät (4kpl) ja Pe - La kisapäivät (3 kpl)

Hotel Lara Hadrianus ***

Hotelli Adonis*****

{rokbox}images/stories/matkat/12/antalia/adonis-hotel-1.jpg{/rokbox} {rokbox}images/stories/matkat/12/antalia/adonis-hotel-4.jpg{/rokbox} {rokbox}images/stories/matkat/12/antalia/adonis-hotel-10.jpg{/rokbox}

Kulttuuri ohjelmat

Perge, muinainen kaupunki

Perge, hellenistinen kaupunki, mihin Aleksanteri Suuri poikkesi matkalla Gordioniin vuonna 333 eaa. Kaupungin jakaa kahtia pylväikköinen marmorikatu, jossa voi vieläkin nähdä antiikin ajan hevoskärryjen pyörien jäljet. Perge on kuuluisa myös siitä, etta kun apostoli Paavali lähti matkalleen, hän vieraili Pergessä vuonna 46 jkr ja saarnasi ensimmäisen saarnansa täällä. Sitten voit tutustua 12000 ihmistä vetävään stadioniin, joka on U:n muotoinen.

Aspendos teatteri

Aspendos on matkan parhaiten säilynyt roomalainen teatteri, joka on keisari Marcus Aureliuksen teettämä.Teatterin kapasiteetti on 15000 ihmistä ja se on yhä käytössä näytöksissä ja festivaaleilla. Legendan mukaan Aspendoksen perustivat Kreikan siirtolaiset, jotka tulivat Pamphylian alueelle Troijan sodan jälkeen.

Termessos, muinainen kaupunki

Psidian alueen mahtava kaupunki, joka on noin 1050 metriä merenpinnan yläpuolella, rakennettiin Taurus-vuoristoon. Tänään paikka on mainittu alustavassa luettelossa Unescon maailmanperintökohteeksi.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com