Nyt pääsee edullisesti suunnistamaan rajan toiselle puolelle! Tänä vuonna osallistumme Karjalan Cup suunnistuskilpailuun (4 kisaa) ja Memorial M Svjatkina muistokilpailuun (3 suunnistuskisaa). Karjalan Cup kisat pidetään Viipurin lähellä ja majoitus Viipurin keskustassa. Memorial M Svjatkina kisat pidetään Valkjärvi-Rautu alueella, lähellä Suomen ja Neuvostoliiton vanhaa rajaa, majoitus Micur Inn hotellissa, Micurinskojen kylässä.

Ilmoittautumiset 30.4.2016 mennessä. 

Karjalan Cupin nettisivut

http://kkp.o-nw.ru/

M Svjatkina kilpailukutsu

Bulletin

Bulletinissa on kilpailumaaston vanha suomalainen kartta 1930-luvulta. Näitä kisojen varten on tehty uusi suunnistuskartta.

Päämatka 20.-26.6.2016, 450 eur/hlö/2hh.

Matkan hinta sisältää: menopaluumatka bussilla Helsingistä majoituspaikkoihin ja takaisin Helsinkiin, kuljetukset suunnistuskisoihin, hotellimajoitukset 3 yötä Atlantic hotellissa, Viipurin keskustassa ja 3 yötä MichurInn hotellissa puolihoidolla (3 x aamupalat ja 3 x illalliset), osanottomaksut 7 suunnistuskisaan, viisumi Venäjälle (70 eur) ja matkanjohtajan palvelut.

Lyhyempi vaihtoehto I : 20.-23.6.2016, 340 eur/hlö/2hh 

Matkan hinta sisältää: menopaluumatka bussilla Helsingistä majoituspaikkaan ja takaisin Helsinkiin, kuljetukset suunnistuskisoihin, hotellimajoitukset 3 yötä Atlantic hotellissa aamupalalla, osanottomaksut 4 suunnistuskisaan, viisumi Venäjälle (70 eur) ja matkanjohtajan palvelut.Tämä hintaa vaati min. 6 henkilön ryhmän. Jos tulee vähemmän, paluumatka tehdään junalla  Viipuri - Helsinki ja matkan hinta on silloin vähän kalliimpi.

Lyhyempi vaihtoehto II : 23.-26.6.2016, 350 eur/hlö/2hh

Matkan hinta sisältää: menopaluumatka bussilla Helsingistä majoituspaikkaan ja takaisin Helsinkiin, kuljetukset suunnistuskisoihin, hotellimajoitukset 3 yötä MichurInn hotellissa puolihoidolla (aamupalat ja illalliset), osanottomaksut 3 suunnistuskisaan, viisumi Venäjälle (70 eur) ja matkanjohtajan palvelut. Tämä hinta vaatii min. 6 henkilön ryhmän. Jos tulee vähemmän, menomatka tehdään junalla Helsinki - Viipuri ja matkan hinta on silloin vähän kalliimpi.

Atlantic hotelli, Viipuri

 Pieni hotelli Viipurin kaupungin keskustassa. Majoitus aamupalalla. www.hotelatlantik.ru

MichurInn SPA hotelli

Uusi hieno kylpylähotelli järven rannalla. Vain 6 km kilpailukeskuksesta. Hotelli sijaitsee pienessä Michurinskoye (Мичуринское) kylässä. Samassa kylässä olimme kaksi vuotta sitten, mutta hotelli oli eri. Tässä on hotellin kuvat ja linkki hotellin sivuille:

http://michurinn.ru

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com