Nyt pääsee edullisesti suunnistamaan rajan toiselle puolelle! Tänä vuonna osallistumme  Memorial M Svjatkina muistokilpailuun (3 suunnistuskisaa).  Suunnistusmaastot viime vuoden maastojen eteläpuolella. Kisat pidetään Valkjärvi-Rautu alueella, lähellä Suomen ja Neuvostoliiton vanhaa rajaa, majoitus Micur Inn hotellissa, Micurinskojen kylässä. Halukkaille voin järjestää kuljetuksen Pietariin kisojen jälkeen. Siellä 2-3 yötä hotellimajoituksessa kaupungin keskustassa. Paluukuljetus onnistuu LUX bussilla tai Allegro junalla.

Pääryhmä on kasassa, vielä tilaa 1-4 hlö, löyty 1 nais- ja 1 miespaikka. Pääsette mukaan, jos ilmoittaudu 15.5. mennessä!

 Viipurin kaupungin keskusta...
     

 

M Svjatkina kilpailukutsu

Bulletin (vanhat kisat 2016)

 

Matkan hinta 22.-25.6.2017, 365 eur/hlö/2hh.

Matkan hinta sisältää: menopaluumatka bussilla Helsingistä majoituspaikkaan ja takaisin Helsinkiin, kuljetukset suunnistuskisoihin,  sprinttisuunnistus Viipurissa menopäivänä, hotellimajoitukset 3 yötä MichurInn hotellissa puolihoidolla (3 x aamupalat ja 3 x illalliset), juhannussauna, osanottomaksut 3 suunnistuskisaan, viisumi Venäjälle (75 eur) ja matkanjohtajan palvelut.

Lisäpaivät Pietarissa:

  • - Hotelli kaupungin keskustassa n. 80 eur/yö/2hh/aamupalalla.
  • - Pietari - Helsinki LUX express bussilla alk 10 eur/suunta/hlö; Allegro junalla 40 - 60 eur/hlö/suunta.

 

Hotelli Kultainen Laakso (Zolotaja Dolina)

Hotelli sijaitsee mäen päällä lasketellukeskuksen vieressä, 15 km kilpailukeskuksesta.  Tässä on hotellin kuvat ja linkki hotellin sivuille:

http://zoldol.ru

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com