Nyt pääsee edullisesti suunnistamaan rajan toiselle puolelle! Tänä vuonna osallistumme Karjalan Cup suunnistuskilpailuun (4 kisaa) ja Memorial M Svjatkina muistokilpailuun (2-3 suunnistuskisaa). Karjalan Cup kisat pidetään Viipurin lähellä ja majoitus Viipurin keskustassa. Memorial M Svjatkina kisat pidetään Petajajärvissa, 90 km Viipurista itään, majoitu Vuoksa joen lähellä.

Ilmoittautumiset 10.4.2018 mennessä. 

Karjalan Cupin nettisivut

https://o-nw.com/

M Svjatkina kilpailukutsu

 

Päämatka 18.-24.6.2018, 470 eur/hlö/2hh.

Matkan hinta sisältää: menopaluumatka bussilla Helsingistä majoituspaikkoihin ja takaisin Helsinkiin, kuljetukset suunnistuskisoihin, hotellimajoitukset 3 yötä Atlantic hotellissa, Viipurin keskustassa ja 3 yötä Losevo Da mökkeissä  aamupalalla, osanottomaksut 7 suunnistuskisaan, viisumi Venäjälle (80 eur) ja matkanjohtajan palvelut.

Lyhyempi vaihtoehto I : 18.-21.6.2018, 350 eur/hlö/2hh

Matkan hinta sisältää: menopaluumatka bussilla Helsingistä majoituspaikkaan ja takaisin Helsinkiin, kuljetukset suunnistuskisoihin, hotellimajoitukset 3 yötä Atlantic hotellissa aamupalalla, osanottomaksut 4 suunnistuskisaan, viisumi Venäjälle (80 eur) ja matkanjohtajan palvelut.Tämä hintaa vaati min. 6 henkilön ryhmän. Jos tulee vähemmän, paluumatka tehdään junalla Viipuri - Helsinki ja matkan hinta on silloin vähän kalliimpi.

Lyhyempi vaihtoehto II : 21.-24.6.2018, 340 eur/hlö/2hh

Matkan hinta sisältää: menopaluumatka bussilla Helsingistä majoituspaikkaan ja takaisin Helsinkiin, kuljetukset suunnistuskisoihin, hotellimajoitukset 3 yötä Losevo Da mökkimajoituksessa aamupalalla, osanottomaksut 3 suunnistuskisaan, viisumi Venäjälle (80 eur) ja matkanjohtajan palvelut. Tämä hinta vaatii min. 6 henkilön ryhmän. Jos tulee vähemmän, menomatka tehdään junalla Helsinki - Viipuri ja matkan hinta on silloin vähän kalliimpi.

Atlantic hotelli, Viipuri

18.-21.6., 3 yötä, aamupalalla

Pieni hotelli Viipurin kaupungin keskustassa. Majoitus aamupalalla. www.hotelatlantik.ru

    

 

Mökkimajoitus Losevo DA

21.-24.6., 3 yötä aamupalalla

http://www.losevoda.ru

           
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com